Lenovo anunță Y70, un notebook de gaming surprinzător de compact


septembrie 04 11:30 2014

Stire IT de ultima ora: Lenovo anunță Y70, un notebook de gaming surprinzător de compact

Pentru cei care ţin morţiş să se joace doar pe un PC, nu pe console, laptopuri noi cu abilităţi de divertisment” href=”http://playtech.ro/2014/lenovo-z40-si-lenovo-z50-doua-laptopuri-noi-cu-abilitati-de-divertisment/” target=”_blank” rel=”tag”>Lenovo a lansat Y70, un notebook cu o configuraţie de invidiat.

Lenovo-Y70-Touch_6 17 gaming laptop

Cu toate că piaţa sistemelor laptop de gaming care „nu uită“ să fie portabil” href=”http://playtech.ro/2014/alienware-13-este-noul-sistem-portabil-pentru-gaming-n-deplasare/” target=”_blank” rel=”tag”>portabile pentru gaming are destul de mulţi jucători importanţi, Lenovo se pare că vrea să-şi facă simţită prezenţa din ce în ce mai puternic pe acest segment. În acest sens, a încercat să creeze un notebook puternic cu un design simplist.

Lenovo Y70 este un notebook de gaming construit în jurul unui display de 17 inci sensibil la atingere. Panoul de tip touchscreen este o noutate semnificativă în domeniul laptopurilor de gaming şi, cu siguranţă, un anumit tip de public îl va aprecia. La interior ascunde cel mai puternic Intel Core i7 Haswell quad core şi un GPU de cursă lungă, GeForce GTX-860M cu 4GB GDDR5 de memorie dedicată. Cu alte cuvinte, pe display-ul full HD 1080p din dotare vă veţi putea juca toate titlurile recente cu detalii maxime şi fără fluctuaţii semnificative la capitolul cadre pe secundă.

Descoperă noutățile tech prezentate la IFA 2014 din Berlin

În funcţie de buget, vă puteţi personaliza propriul Lenovo Y70 cu până la 16GB RAM, până la un 1TB de hard disk hibrid sau un SSD de 256GB. Tastatura, ce pare destul de aerisită, este retro iluminată cu LED-uri roșii pentru un impact vizual semnificativ. Aparent, sistemul de răcire este unul dintre cele mai eficiente, iar sistemul audio este suficient de puternic pentru a umple o cameră.

Cu un preţ de pornire de 1.300 de dolari şi o grosime de aproximativ 2,5 centimetri, dacă eraţi în căutare un sistem de gaming cu adevărat portabil, acesta s-ar putea să fie un concurent ideal.

Citeste toata stirea Lenovo anunță Y70, un notebook de gaming surprinzător de compact la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.