iPhone 6 și iPhone 6 Plus versus toate celelalte iPhone-uri [VIDEO]


septembrie 22 11:34 2014

Stire IT de ultima ora: iPhone 6 și iPhone 6 Plus versus toate celelalte iPhone-uri [VIDEO]

telefon al Apple” href=”http://playtech.ro/2014/razboiul-iphone-6-trei-opinii-despre-noul-telefon-al-apple/” target=”_blank”>Noile iPhone 6 și Apple a lansat două telefoane și un ceas inteligent” href=”http://playtech.ro/2014/iphone-6-iwatch-ios-8-lansare/” target=”_blank”> iPhone 6 Plus sunt cele mai puternice telefoane din istoria companiei Apple. Un blogger a testat toate telefoanele lansate de compania din Cupertino pentru a afla cât de rapide sunt ele comparativ.

iPhone

Utilizatorul de YouTube EverythingApplePro a luat toate telefoane Apple, până la iPhone 2G (a exclus iPhone-ul original, care oricum era dintr-o altă era) și a testat rapiditatea cu care se încarcă paginile web, cât de rapid se deschid telefoanele și a făcut și un test sintetic al procesorului, pentru a afla cât de puternice sunt aceste terminale.

Bloggerul a menționat că nu vede un motiv evident pentru a trece la Apple Watch [VIDEO]” href=”http://playtech.ro/2014/toate-prezentarile-si-reclamele-la-iphone-6-si-apple-watch-video/” target=”_blank”>iPhone 6 sau la iPhone 6 Plus, dacă luăm în considerare puterea de procesare. Avansul față de iPhone 5s nu este extrem de mare, dar trebuie să punem în balanță și ecranul și autonomia bateriei, plus dimensiunea mai mare. Cu toate acestea, părerea mea sinceră este că nu ar trebui să treceți la iPhone 6 sau iPhone 6 Plus acum. Dacă vreți un iPhone mai mare cu adevărat, mai așteptați un an.

Care au fost rezultatele testelor? iPhone-urile noi sunt mult mai bune la browsing, cu ajutorul noilor tehnologii introduse în ele. Paginile se încarcă mai ușor. Procesarea e mai puternică, dar foarte puțin și, surprinzător, iPhone 5s se deschide mai rapid. Contează mult? Poate nu.

Urmăriți videoclipul mai jos.

 

Citeste toata stirea iPhone 6 și iPhone 6 Plus versus toate celelalte iPhone-uri [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.