Intel MICA – o brățară inteligentă pentru fashioniste


septembrie 08 12:07 2014

Stire IT de ultima ora: Intel MICA – o brățară inteligentă pentru fashioniste

Intel deschide drumul propriu spre accesorii purtabile cu ajutorul unei brățări inteligente foarte scumpe, numite MICA și a unui parteneriat cu Fossil Group.

intel mica

Intel a prezentat ieri la New York Fashion Show o colaborare pentru o brățară inteligentă numită MICA, adică My Intelligent Communication Accessory. MICA nu e un smartwatch sau o brățară obișnuită, ci un accesoriu fashion pentru femei, care poate să se transforme în telefon și să comunice cu dispozitivul din buzunar.

Designul brățării MICA a fost creat de Humberto Leon și Carol Lim, iar tehnologia a fost creată de Intel. MICA este o brățară pe care putem citi mesajele text de pe telefon, putem vedea alerte și notificări care sunt distribuite direct la mână.

MICA are un display curbat din safir și are două versiuni – albă cu piele de șarpe și perle chinezești, iar a doua este neagră, cu o brățară din piele de șarpe și diamante din Africa de Sud. Potrivit datelor de până acum, MICA are un procesor single-core, Intel Quark. De asemenea, MICA poate fi și un telefon de sine stătător, la care să vorbim cu o cască bluetooth. Potrivit ” The Independent”, ceasul va costa nu mai puțin de 1.000 de dolari.

De asemenea, Intel a semnat un parteneriat cu grupul global Fossil, care se ocupă de distribuția accesoriilor de modă. Cele două companii vor lucra îndeaproape pentru dezvoltarea tehnologiilor purtabile care să se orienteze către clienții care vor mai mult un accesoriu fashion, decât un gadget tehnologic.

Citeste toata stirea Intel MICA – o brățară inteligentă pentru fashioniste la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.