Epic Zen Garden – primul joc dezvoltat folosind Unreal Engine 4 si iOS 8 Metal a fost lansat in App Store (Video)


septembrie 18 10:39 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Epic Zen Garden – primul joc dezvoltat folosind Unreal Engine 4 si iOS 8 Metal a fost lansat in App Store (Video)

  Epic Zen Garden este un joc dezvoltat de catre Epic Games pentru compania Apple in ideea de a prezenta noul software iOS 8 Metal, el fiind prezentat in cadrul WWDC 2014 si lansat aseara in App Store. Construit ca un demo tehnologic, Epic Zen…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Epic Zen Garden – primul joc dezvoltat folosind Unreal Engine 4 si iOS 8 Metal a fost lansat in App Store (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.