Creatorii Angry Birds anunţă un nou joc cu piraţi: Plunder Pirates


septembrie 20 08:45 2014

Stire IT de ultima ora: Creatorii Angry Birds anunţă un nou joc cu piraţi: Plunder Pirates

Încercând să ajute micii dezvoltatorii de jocuri, prin intermediul Rovio Stars, creatorii publică Plunder Pirates.

Plunder PIrates

Rovio a anunţat zilele trecute un nou MMO, pe ideea foarte popularului Clash of Clans. Acesta poartă numele de Plunder Pirates, este creat de un dezvoltator independent, pe numele de Midoki, şi este publicat de divizia Rovio Stars a companiei finlandeze.  Dacă nu era evident din imaginea de mai sus, jocul este, în mare parte, multiplayer,  cu prieteni sau necunoscuţi. În prima etapă este disponibil doar într-o variantă de iOS, dar dezvoltatorul a promis că se gândeşte intens ca Plunder Pirates să funcţioneze pe Android în 2015.

Ca model de business, Plunder Pirates va fi gratuit, dar vă va obliga, într-o oarecare  măsură, să investiţi bani reali pe conţinut digital in-game. Pe sistemul, dă-ne banii tăi şi ai încredere că îi vom transforma în mici creaţii originale care te vor ajute să-ţi domini adversarii. Trailerul de mai jos este menit să vă răspundă la un număr foarte mare întrebări referitoare la acţiunile posibile in joc.

Citeste toata stirea Creatorii Angry Birds anunţă un nou joc cu piraţi: Plunder Pirates la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.