Air Jordan PS4, în ediție limitată cu port HDMI doar cu rol decorativ


septembrie 17 19:00 2014

Stire IT de ultima ora: Air Jordan PS4, în ediție limitată cu port HDMI doar cu rol decorativ

Dacă ești un fan înrăit PS4 și dacă îți plac adidașii de la Air Jordan, atunci vei fi ”plăcut impresionat” de parteneriatul dintre cei doi.

Air Jordan PS4

Da, adidașii Air Jordan PS4 sunt adevărați, și mai interesant este faptul că dispun de un port HDMI pe spatele acestora. Ei bine, HDMI-ul este, să spunem… inutil, absolut inutil! Numele acesei perechi exclusiviste de adidași este JRDN X PS4. Adidașii vor fi disponibili într-o serie extrem de limitată de 10 perechi, și prețul lor fabulos este de ”doar” 950 de dolari.

Revenind la acel port HDMI inutil, Jonny Barry, mintea creativă din spatele acestei creații inedite, spune că portul ”nu are altă funcție decât aceea de a arăta cool”. În plus, adidașii vin și cu un cablu HDMI pe care este inscripționat numele producătorului, Jordan, și care poate fi conectat și ”lăsat să atârne atunci când ești prezent la o convenție de profil, sau altundeva”. Cuvintele lui Jonny Barry nu ale mele.

Ei bine, știm sigur că există cel puțin 10 fani ce și-au comandat deja această pereche de adidași, și cel mai probabil nu este singura invenție stupidă pe care o vom vedea în viitorul apropiat.

Citeste toata stirea Air Jordan PS4, în ediție limitată cu port HDMI doar cu rol decorativ la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.