Violet e purtabilul care-ți spune cât să stai la plajă [VIDEO]


august 07 16:00 2014

Stire IT de ultima ora: Violet e purtabilul care-ți spune cât să stai la plajă [VIDEO]

Vara se apropie de final, dar mai aveți vreo trei săptămâni de sezon pentru a ajunge la mare. Pentru anul viitor, poate ar trebui să purtați pe plajă un gadget care vă va ajuta, dar nu vă va face mai sexy. 

3bae0176b84202c191cc4c1f20aae4db_large
Violet e un proiect înscris pe Kickstarter care monitorizează razele ultraviolete de la plajă, expunerea noastră și vitamina D generată de Soare. Violet se laudă că ar fi primul dispozitiv purtabil care se conectează la o aplicație de telefon mobil pentru a monitoriza exact nivelul razelor ultraviolete.

Știm cu toții că razele ultraviolete sunt foarte periculoase în cantități mari și, pe cât ne place să fim bronzați, trebuie să avem grijă la efectele acestora.

Citește mai mult despre alte proiecte de pe Kickstarter. 

Violet știe care este cantitatea necesară de Soare pentru o viață sănătoasă și vă avertizează când cantitatea de UV depășește limitele. De asemenea, puteți să introduceți în aplicație tipul pielii și alte caracteristici personale. Violet e compatibil și cu Android și cu iPhone și este rezistent la apă, așa că puteți să vi-l agățați de slip și să intrați în apă. Din nou vă spunem, nu este cine știe ce arătos să facem asta. La fel de bine, puteți să îl folosiți ca brățară .

Primele gadgeturi au fost vândute deja cu 69 de dolari, iar următoarele niveluri de prețuri sunt 79 de dolari și 99 de dolari. Creatorii aplicației caută 100.000 de dolari și au primit până acum 37.000 de dolari cu 14 zile înainte de finalul campaniei.

Citeste toata stirea Violet e purtabilul care-ți spune cât să stai la plajă [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.