Trailerul la NBA 2k15 arată detalii cu jocul [VIDEO]


august 26 13:30 2014

Stire IT de ultima ora: Trailerul la NBA 2k15 arată detalii cu jocul [VIDEO]

Deoarece mai sunt câteva zile până începe toamna, ne pregătim pentru lansările anuale de jocuri precum NBA 2k15 de la 2K Games.

2k games nba 2k15

Simultan cu lansările din fiecare an de jocuri sportive de la EA, cei de la 2K Games încearcă să vă tenteze cu propriile iteraţii de profil. este jocul pe care fanii acestui sport îl aşteaptă cu nerăbdare anul acesta.

Primele detalii legate de NBA 2K15 au apărut în urmă cu aproximativ două luni, când am aflat că pe coperta jocului va fi folosită o imagine cu de la Oklahoma City Thunder. Trailerul pe care îl puteţi urmări mai jos este primul clip cu secvenţe in-game menit să vă ofere o imagine de ansamblu asupra detaliilor grafice din joc. Chiar dacă întregul scurt-metraj animat nu este capturat din perspectiva pe care o veţi avea voi ca jucători, reuşeşte să vă introducă în atmosfera meciului şi să detalieze aspectele de pe teren şi de pe margine. Tot acum aflăm că în scaunul comentatorilor sportivi ce vor asigura coloana sonoră, când voi vă manifestaţi talentul la butoane, se află Ernie Johnson şi Shaquile O’Neal – campion NBA de 4 ori.

Ca de fiecare dată, dezvoltatorii jocului nu se sfiesc când vine vorba de marketing. NBA 2K15 este ,,titlul simulare de baschet cel mai autentic, ce oferă cea mai reală experienţă de gameplay”. Aparent, incorporează peste 5000 de animaţii noi pentru a îmbunătăţi semnificativ experienţa vizuală de ansamblu. O altă personalitate asociată cu acest titlu este Pharrell Williams, care va fi responsabil de aranjamentul muzical.

Planificat pentru PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One şi PC, noul NBA 2k15 de la 2K Games va fi lansat pe 7 octombrie 2014. Dacă veţi face precomandă, veţi primi un bonus de 5000 de monede virtuale utilizabile in-game şi un KD MPV Bonus Pack cu conţinut digital inspirat de Kevin Durant.

Citeste toata stirea Trailerul la NBA 2k15 arată detalii cu jocul [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.