Samsung Galaxy Tab 3 8.0 disponibilă în oferta Orange Best Deal 4G


august 04 13:44 2014

Stire IT din Comunicatii: Samsung Galaxy Tab 3 8.0 disponibilă în oferta Orange Best Deal 4G

Începând de astăzi, clienții Orange pot achiziționa tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G disponibilă exclusiv la Orange în Best Deal. În plus, prin oferta Buy-Back 4G clienții care aduc un smartphone vechi vor putea achiziționa tableta la pretul de 0 euro alături de un abonament Colibri Explore 25.

Samsung Galaxy Tab 3 300x199 Samsung Galaxy Tab 3 8.0 disponibilă în oferta Orange Best Deal 4G

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este compatibilă cu tehnologia Orange 4G, care are acoperire de până la 47% din populația României și 75 % din populația aflată în mediul urban. Cu un design subțire, ecran de 8 inchi și cameră foto de 5 megapixeli, tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G are la bază sistemul de operare Android KitKat și un procesor Dual Core și 1,5GB RAM.

De curând, Orange a lansat Samsung Galaxy Tab 4 10.1, de asemenea compatibilă 4G, urmând ca pe parcursul lunii august să își mărească portofoliul de tablete 4G cu încă 3 modele noi: Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Samsung Galaxy Tab S 8.4 și Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Clienţii Orange care aleg să își achiziționeze un smartphone sau o tabletă pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului pe noul device, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării tabletei sau smartphone-ului, online, în Orange shop sau la telefon, la numărul 408.

Orange recomandă clienților să opteze pentru o asigurare pentru tabletă sau smartphone în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

Citeste toata stirea Samsung Galaxy Tab 3 8.0 disponibilă în oferta Orange Best Deal 4G la connect.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din comunicatii. Vezi titlurile cele mai importante mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.