Ixia asigură performanța și calitatea sistemelor auto de infotainment și de asistență a șoferilor


august 07 17:00 2014

Stire it de ultima ora: Ixia asigură performanța și calitatea sistemelor auto de infotainment și de asistență a șoferilor

Ixia a lansat o nouă serie de soluții de testare pentru sistemele auto de infotainment și de asistență a șoferilor, serie ce îndeplinește standardele AUTOSAR (Automotive Open System Architecture). Soluția IxANVL (Automated Network Validation Library) de testare a conformității și interoperabilității în industria auto valorifică experiența bogată a companiei în testarea sistemelor IP/Ethernet pentru a… Citeste toata stirea it Ixia asigură performanța și calitatea sistemelor auto de infotainment și de asistență a șoferilor la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.