iPhone 6 – Apple ar putea lansa un nou incarcator fara cablu Lightning reversibil (Video)


august 24 21:43 2014

Stire IT din categoria Gadgets: iPhone 6 – Apple ar putea lansa un nou incarcator fara cablu Lightning reversibil (Video)

  Saptamana aceasta am avut ocazia de a vedea intr-o multitudine de imagini un cablu Lightning reversibil conceput de catre compania Apple, dar si un nou tip de incarcator. Desi s-ar promovat in repetate randuri ideea ca acel cablu Lightning…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea iPhone 6 – Apple ar putea lansa un nou incarcator fara cablu Lightning reversibil (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.