Iata 5 carcase multifunctionale pentru iPhone care inlocuiesc o gama variata de obiecte din viata reala


august 08 18:04 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Iata 5 carcase multifunctionale pentru iPhone care inlocuiesc o gama variata de obiecte din viata reala

  Ieri v-am prezentat 10 carcase pentru iPhone fabricate in baza unor feluri de mancare sau fructe/legume, iar astazi vorbim despre 5 carcase multifunctionale care pot inlocui variate obiecte din lumea reala. De la inlocuitoare pentru portofele,…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Iata 5 carcase multifunctionale pentru iPhone care inlocuiesc o gama variata de obiecte din viata reala la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.