Ask Ooloo – un nou asistent virtual pentru smartphone ce foloseşte oameni


august 04 09:30 2014

Stire IT de ultima ora: Ask Ooloo – un nou asistent virtual pentru smartphone ce foloseşte oameni

Într-o perioadă în care marii giganţi din industrie perfecţionează elemente de inteligenţă artificială, Ask Ooloo foloseşte oameni.

ask ooloo asistent personal uman

funcţionează ca asistenţi personali virtuali meniţi să vă răspundă la întrebări şi să vă ofere informaţii localizate, contextuale, cu scopul de a vă face viaţa mai uşoară. Partea interesantă este că, iniţial, un asistent personal avea în spate o persoană, care, în cazul Apple şi Microsoft a fost înlocuită cu o entitate computerizată.

Din fericire, cineva nu şi-a pierdut încrederea în oameni când vine vorba de oferirea unui ajutor. Creatorii Ask Ooloo, un nou pe care îl puteţi descărca gratuit din Apple AppStore sau Google Play, au număr semnificativ de angajaţi 24 de ore pe zi, pentru a face ce face Siri, dar un pic altfel. Pentru a se diferenţia de alternative ,,robotice”, asistentul virtual cu oameni în spate va încerca să ofere răspunsuri la întrebări cu o notă personală, amuzantă sau nu neapărat.

Cei de la Engadget au testat Ask Ooloo cu o întrebare cât se poate de simplă, ,,Cine a inventat internetul?” Şapte minute a durat receptionarea unui răspuns, iar în acest caz acesta a fost ,,Al Gore! Doar glumesc, uită-te aici!”. Răspunsul a provenit de la un individ pe nume Shefali care a ataşat şi un link de pe HowStuffWorks replicii sale. La aceeaşi întrebare, Siri a oferit instant un răspuns corect, dar insipid, provenit din Wolfram Alpha.

În final, doar trecerea timpului ne va confirma dacă generaţia actuală de internauţi şi utilizatori de smartphone mai are răbdare să aştepte câteva minute un răspuns la o întrebare provenit de la un om.

Citeste toata stirea Ask Ooloo – un nou asistent virtual pentru smartphone ce foloseşte oameni la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.