Află dacă bateria de pe iPhone 5 e stricată și cum o poți înlocui în România


august 30 16:00 2014

Stire IT de ultima ora: Află dacă bateria de pe iPhone 5 e stricată și cum o poți înlocui în România

telefoane iPhone 5″ href=”http://playtech.ro/2014/apple-va-schimba-gratuit-bateriile-unor-telefoane-iphone-5/” target=”_blank”>Apple a extins programul de înlocuire a bateriilor unor telefoane i Apple în așa ceva” href=”http://playtech.ro/2014/tesla-iphone-motor-cheie-electronic-masina-electrica/” target=”_blank”>Phone 5 la nivel global. Astfel, compania americană a decis să înlocuiască toți acumulatorii unor anumite modele din cauza unor defecte de fabricație. 

iPhone-5_thumb.jpg

Aveți un iPhone 5 vândut între septembrie 2012 și ianuarie 2013? Atunci s-ar putea să fiți eligibil pentru programul de înlocuire a bateriei. Practic, Appple a descoperit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5 pot manifesta brusc o autonomie mai mică și necesită încărcări mai frecvente. Oricum, aceste probleme sunt greu de descoperit empiric, mai ales că iPhone 5 nu e un telefon cu autonomie extinsă.

Programul a început în Statele Unite și continuă acum în toată lumea, inclusiv în România. Tot ce trebuie să faceți este să vă duceți la acest link și să introduceți numărul serial al telefonului. Pentru a ajunge la el trebuie să vă duceți în setări General – Informații și acolo vedeți numărul serial. Puteți vedea cum arată aceste meniuri de pe iOS 7 și iOS 6 în imaginea de mai jos.

ios 7 ios 6

Dacă dispozitivul vostru este printre cele afectate, găsiți cei trei furnizori de service care vă pot ajuta – iStyle, Noumax sau Cordon Electronics. (Harta este aici). Apple avertizează că dacă ecranul este crăpat, atunci bateria nu poate fi înlocuită pur și simplu fără cheltuieli. Ca să fie deschis, un iPhone trebuie să aibă toate componentele în stare bună, așadar s-ar pute asă vă treziți și cu nevoia de a înlocui ecranul din acest motiv.

Află mai multe despre iPhone 6

Citeste toata stirea Află dacă bateria de pe iPhone 5 e stricată și cum o poți înlocui în România la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.