Volkswagen incheie un parteneriat cu Apple pentru a implementa CarPlay in propriile masini


iulie 16 08:32 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Volkswagen incheie un parteneriat cu Apple pentru a implementa CarPlay in propriile masini

  CarPlay este un sistem lansat de catre compania Apple la inceputul acestui an, el fiind implementat in unele masini si permitand controlarea sistemului de entertainment al acestora folosind un iPhone. Desi Apple a convins un numar consistent de…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Volkswagen incheie un parteneriat cu Apple pentru a implementa CarPlay in propriile masini la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.