Vânzările Nokia, o doză de optimism pentru Microsoft


iulie 23 10:27 2014

Stire IT de ultima ora: Vânzările Nokia, o doză de optimism pentru Microsoft

Nokia a trecut oficial în portofoliul Microsoft anul acesta, iar compania americană a prezentat rezultatele privind vânzările dispozitivelor cu Windows Phone. Deși nu se compară cu cele ale Apple, Nokia a reușit să vândă 5,8 milioane de telefoane cu Windows Phone.

Nokia Lumia 930

Deși pe hârtie pare că Microsoft a vândut mai puține Windows Phone decât anul trecut, când în acest trimestru fiscal a pus pe piață 7,4 milioane de Lumia, în 2014 perioada înregistrată e cu 24 de zile mai mică. Dacă perioada ar fi fost la fel, Microsoft ar fi vândut cu 100.000 de exemplare mai mult decât anul trecut.

Oricum, piața are un ritm al ei, iar acest trimestru este cel mai puțin interesant pentru majoritatea producătorilor. Odată cu toamna, Black Friday și sărbătorile de iarnă, vânzările dispozitivelor vor crește. Anul trecut, Nokia a ajuns la 8,8 milioane de dispozitive vândute pe timpul verii și există indicații că și anul acesta va fi la fel.

Până una alta, dacă tot suntem la subiectul Windows Phone, noi vă propunem să citiți comparația noastră dintre Nokia Lumia 930 și Sony Xperia Z2. Adică războiul cameraphone-urilor. Lumia 930 e cel mai bun terminal scos până acum de Nokia.

Nokia Lumia 930

Citeste toata stirea Vânzările Nokia, o doză de optimism pentru Microsoft la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.