Unreal Engine 4.3 cu suport pentru iOS 8 Metal va aduce jocuri cu grafica pentru console pe iPhone si iPad (Video)


iulie 17 20:00 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Unreal Engine 4.3 cu suport pentru iOS 8 Metal va aduce jocuri cu grafica pentru console pe iPhone si iPad (Video)

  In cadrul WWDC 2014 Craig Federighi a prezentat pe scena evenimentului noul iOS 8 Metal, o tehnologie care permite dezvoltarea de jocuri pentru iPhone si iPad care au grafica similara celei pentru jocurile dedicate consolelor. Cei de la Epic Games…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Unreal Engine 4.3 cu suport pentru iOS 8 Metal va aduce jocuri cu grafica pentru console pe iPhone si iPad (Video) la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.