The Last of Us transpus într-o piesă de teatru reală [VIDEO]


iulie 30 09:30 2014

Stire IT de ultima ora: The Last of Us transpus într-o piesă de teatru reală [VIDEO]

Odată cu relansarea jocului pentru PlayStation 4, cei de la Sony au organizat un eveniment neaşteaptat pentru celebrare.

The Last of Us Remastered PS4

este considerat unul dintre cele mai bune jocuri ale platformei din ultimii ani. Din acest motiv, cei de la Naughty Dog, aceeaşi echipă responsabilă de seria Uncharted, a decis să reinventeze titlul din imaginea de mai sus pentru PS4. Lansarea oficială a The Last of Us Remastered a avut loc ieri

Pentru a celebra evenimentul, cei de la Sony au organizat o piesă de teatru care transpune o partea importantă din povestea jocului pe o scenă din Santa Monica, statul California. În cazul în care nu aţi reuşit însă să ajungeţi până în SUA pentru respectivul eveniment, întreaga experienţă a fost adusă de pe scena teatrului în clipul de mai jos de o oră şi jumătate.

Citește și – S-a lansat DLC-ul The Last of Us Left Behind împreună cu un trailer [VIDEO]

The Last of Us: One Night Live oferă fanilor jocului un nou mod de a experimenta povestea. Piesa de teatru a fost regizată de Neil Druckmann şi include un colaj de scenete, muzică din joc interpretată live şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu participanţi la proiect. Vizionare plăcută.

Citeste toata stirea The Last of Us transpus într-o piesă de teatru reală [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.