Smartphone-ul Samsung cu Tizen a fost amânat


iulie 13 12:32 2014

Stire IT de ultima ora: Smartphone-ul Samsung cu Tizen a fost amânat

Cea mai recentă amânare a lansării primului smartphone creat de Samsung cu sistemul de operare telefoane Samsung [VIDEO]” href=”http://playtech.ro/2014/samsung-tizen-android-ecosistem-platforma/” target=”_blank” rel=”tag”>Tizen este pe perioadă nedeterminată.

smartphone Samsung_Tizen_reference_phone_thumb[13]

Zilele trecute a avut loc în Moscova un eveniment dedicat dezvoltatorilor de aplicaţii pentru Tizen. Tot atunci, ar fi trebuit să aibă loc o lansare oficială a dispozitivului Samsung Z, primul smartphone cu Tizen. Aceasta din urmă nu numai că nu a avut loc, dar nici măcar nu s-a vorbit despre ea.

telefoane Samsung [VIDEO]” href=”http://playtech.ro/2014/samsung-tizen-android-ecosistem-platforma/”>Telefonul telefoane Samsung [VIDEO]” href=”http://playtech.ro/2014/samsung-tizen-android-ecosistem-platforma/” rel=”tag”> există de mult şi i-am detaliat deja specificaţiile în cateva materiale. Singura problemă este că nu-l puteţi cumpăra.

Într-un interviu cu cei de la The Verge, oficialii companiei au fost cât se poate de transparenţi pe acest subiect, cu excepţia oferirii unei date de lansare ulterioare.  Samsung va continua să investească în Tizen şi în crearea unui ecosistem pentru el, dar nu va lansa în viitorul apropiat un smartphone cu aceasta.

Fără un comentariu oficial pe acest subiect, cei mai mulţi cred că această amânare are legătură cu lipsa de aplicaţii decente capabile să oblige numeroşi utilizatori de Android să tranziţioneze către Tizen. Degeaba există numeroase parteneriate cu dezvoltatori şi concursuri pentru stimularea financiară a acestora, dacă aplicaţiile atrăgătoare nu ajung în magazinul virtual al platformei.

Telefonul cu Tizen a mai venit în discuţie la începutul acestui an, când, prin intermediul unui parteneriat cu operatorul japonez NTT DoCoMo, Samsung ar fi vrut să creeze o lansare exclusivă. Proiectul a eşuat lamentabil când oficialii operatorului de telefonie au renunţat la idee pe motiv că această piaţă deja este prea aglomerată de competitori.

Citeste toata stirea Smartphone-ul Samsung cu Tizen a fost amânat la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.