Siri VS. Cortana – competiţia asistenţilor virtuali [VIDEO]


iulie 29 11:00 2014

Stire IT de ultima ora: Siri VS. Cortana – competiţia asistenţilor virtuali [VIDEO]

Cea mai recentă reclamă a celor de la Microsoft pune în competiţie doi asistenţi virtuali foarte populari, Siri VS. .Cortana-Vs-Siri

În România, nu prea suntem favorizaţi când vine vorba de asistenţi virtuali, indiferent de platforma pe care o preferăm. Peste ocean însă, se lucrează intens la aceste componente software menite să ne facă viaţa mai uşoară prin intermediul smartphone-ului din buzunar.

Cu toate că, în mare parte, îşi propun să îndeplinească aceleaşi funcţii, în mod evident există diferenţe între ceea ce oferă Apple pe iPhone sau Microsoft pe . Plecând de la această premisă, gigantul din Redmond a creat reclama de mai jos. Prin intermediul clipului, se pare că nu a fost foarte greu să demonstreze că Siri are un handicap în faţa Cortana. În definit, vorbim de o reclamă, nu de un test autentic Siri VS. Cortana cu 1000 de întrebări. Pentru acesta s-a folosit un iPhone 5S şi un Nokia Lumia 635.

Dacă vă întrebaţi unde se află Google Now în această ecuaţie, răspunsul a venit la începutul acestei luni de la un analist cu numele de Piper Jaffray. Aparent, în ceea ce priveşte acurateţea informaţiilor oferite, asistentul virtual al gigantului din Mountain View este mult mai eficient în comparaţie cu soluţia oferită de Apple.

Citeste toata stirea Siri VS. Cortana – competiţia asistenţilor virtuali [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.