Samsung 850 Pro, primul SSD cu tehnologie Vertical-NAND Flash


iulie 02 18:00 2014

Stire IT de ultima ora: Samsung 850 Pro, primul SSD cu tehnologie Vertical-NAND Flash

Dacă sunteți utilizatori entuziaști ai PC-ului, știți că Samsung 840 Pro a fost și este unul dintre cele mai rapide SSD-uri de pe piață. 

Samsung 850 Pro SSD

Samsung a anunțat astăzi lansarea lui 850 Pro, primul SSD ce folosește tehnologia proprietară 3D Vertical NAND Flash, și este încapsulat în formatul standard de 2.5 inci cu conexiune SATA 3 6 Gbps. La fel ca 840 Pro, Samsung 850 Pro este destinat pentru PC-uri high-end și workstation-uri pentru segmentul profesional. Tehnologia V-NAND a producătorului folosește o dispunere verticală a cipurilor de memorie, depășind astfel limitarea de densitate pe care o avea dispoziția planară a cipurilor. Din acest motiv, acest SSD va aduce îmbunătățiri semnificative la capitolul viteză, eficiență energetică și fiabilitate.

Cifrele de scriere și citire pentru Samsung 850 Pro sunt de 520 MB/s și respectiv 550 MB/s. Adițional , SSD-ul vine cu tehnologia Dynamic Thermal Guard, ce menține temperatura ambientală constantă, în timpul utilizării, prevenind astfel pierderea datelor din cauza supraîncălzirii.

Noul SSD va fi disponibil începând cu luna August în capacități de la 128 GB la 1 TB. Prețul variază de la 130 de dolari până la 730 de dolari pentru varianta de 1 TB. Acestea sunt prețurile pentru Statele Unite, iar SSD-urile vor fi disponibile și pentru Europa în cel mai scurt timp. Cel mai probabil prețul va fi de 130 de Euro pentru piața de la noi, pentru modelul de 128 GB.

Citeste toata stirea Samsung 850 Pro, primul SSD cu tehnologie Vertical-NAND Flash la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.