Peste 40 de jocuri actualizate pentru noua generaţie de Windows Phone


iulie 17 08:30 2014

Stire IT de ultima ora: Peste 40 de jocuri actualizate pentru noua generaţie de Windows Phone

Pentru că a evoluat semnificativ în ultimul an, o serie de jocuri a fost actualizată pentru a profita de noul hardware şi software.

halo-spartan-assault-jocuri windows phone

De multe ori suntem tentaţi să vedem dispozitivele cu iOS ca pe nişte console portabile de gaming foarte capabile, eventual chiar şi pe cele cu Android. Interesant este însă că acelaşi lucru se poate spune şi despre un smartphone cu Windows Phone. Dacă v-aţi jucat vreodată pe un Lumia 925, sigur înţelegeţi la ce mă refer.

Pentru mult timp, din păcate, cele mai atractive jocuri ale platformei Microsoft pentru mobile nu au fost actualizate. Chiar şi după ce am văzut din ce în ce mai multe smartphone-uri cu configuraţii high end plus o nouă versiune de Windows Phone, cele mai multe titluri au rămas neschimbate, până acum.

Cei de la WPCentral, care monitorizează atent evoluţia sistemului de operare Windows Phone, au observat că, în ultima perioadă, aproximativ 40 de jocuri au fost actualizate pentru a profita la maximum de funcţiile incluse în Windows Phone 8. Mai mult decât atât, acestea au fost optimizate pentru a rula fără probleme pe terminale mai modeste, cu 512MB RAM. Având în vedere că în această categorie de smartphone-uri entry-level intră şi recentul Lumia 630, era inadmisibil ca respectivele aparate să nu poată rula nişte jocuri de acum 2-3 ani.

Mai jos am transpus întreaga listă de titluri actualizate în ultima perioadă împreună cu link-ul de descărcare.

Citeste toata stirea Peste 40 de jocuri actualizate pentru noua generaţie de Windows Phone la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.