Parteneriat la masa bogaților: Vertu și Bentley, parteneri pentru telefoanele milionarilor


iulie 08 08:55 2014

Stire IT de ultima ora: Parteneriat la masa bogaților: Vertu și Bentley, parteneri pentru telefoanele milionarilor

Deşi a mai colaborat în trecut cu branduri de maşini de lux, este prima oară când începe o colaborare cu Bentley.

Vertu Bentley

Într-o piaţă de smartphone-uri high-end care arată din ce în ce mai bine şi integrează specificaţii spectaculoase, cei de la Vertu reuşesc în continuare să fie relevanţi. O parte importantă din această realitate se datorează colaborărilor pe care producătorul britanic de telefoane de lux reuşeşte să le realizeze cu jucători importanţi din industria auto.

Dupe ce în trecut am văzut telefoane precum , timp de cinci ani de acum înainte, vom vedea câte un smartphone nou în fiecare an lansat sub parteneriatul Vertu – Bentley. În mod evident, nu este vorba de nişte gadgeturi ieftine, având în vedere că cele mai multe telefoane ale companiei engleze oricum depăşesc suma de 10.000 de dolari.

Oficialii Bentley s-au arătat foarte mândri de acest parteneriat, afirmând într-un comunicat oficial că smartphone-urile de lux care vor apărea se vor diferenţia printr-un design incomparabil, măiestrie, eleganţă contemporană, performanţă nemaipomenită şi tehnologia de care vor dispune. Aparent, spre deosebire de alte colaborări dintre un producător de gadgeturi şi o companie din industria auto, acest parteneriat se va materializa prin combinarea unor echipe de ingineri din ambele tabere cu scopul realizării de dispozitive foarte bune.

Primul aparat Vertu Bentley va apărea pe piaţă în luna octombrie a acestui an şi va reflecta, ca de obicei, un stil de viaţă luxos cu servicii dedicate pe măsură.

Citeste toata stirea Parteneriat la masa bogaților: Vertu și Bentley, parteneri pentru telefoanele milionarilor la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.