O aplicație de mobil înlocuiește cheia la hotel


iulie 29 11:30 2014

Stire IT de ultima ora: O aplicație de mobil înlocuiește cheia la hotel

În curând, la hotelurile Hilton şi Marriot, interacţiunea cu recepţia va deveni opţională datorită folosirii unor aplicaţii de smartphone.

hilton-hotel-room-rezervare marrit

Era doar o chestiune de timp, din momentul în care smartphone-urile au devenit omniprezente, până când importante vor permite vizitatorilor să folosească aplicaţii mobile pentru diverse formalităţi.

Inevitabilul s-a produs. După ce un lanţ hotelier mai puţin cunoscut, Starwood, a apelat la folosirea smartphone-urilor ca şi chei de hotel, se pare că ceva similar va avea loc şi la câţiva giganţi din industrie. Prin intermediul unui proiect care se va desfăşura în etape, până la sfârşitul lui 2015, la hotelurile Hilton veţi putea folosi o aplicaţie de iOS sau Android pentru a controla fiecare aspect al şederii voastre.

Până la sfârşitul acestei veri, în peste 4000 de hoteluri, aplicaţia Hilton vă va permite să vă rezervaţi camera în care vreţi să staţi, să vă faceţi check-in-ul şi check-out-ul şi să apelaţi la diverse elemente pentru personalizarea camerei, gen şampanie la rece. În plus, din 2015, nici măcar pentru cartela de accesa în cameră nu va mai trebui să apelaţi la recepţie, deoarece, aceeaşi aplicaţie va funcţiona ca o cheie virtuală. Partea atractivă este că acelaşi program va funcţiona şi în hotelurile partenere cu Hilton, gen DoubleTree sau Embassy Suites.

Cei de la Marriot, cel puţin momentan, nu au proiecte atât de măreţe, în ceea ce priveşte cheile virtuale. În schimb, la un număr similar de locaţii, până la sfârşitul anului, veţi putea să faceţi formalităţile de check-in/check-out. În orice caz, pentru cei care îşi petrec o mare parte din viaţă în camere de hotel, viitorul sună bine.

Citeste toata stirea O aplicație de mobil înlocuiește cheia la hotel la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.