Metal Gear Solid V: Phantom Pain la 60 FPS, e pur și simplu impresionant [VIDEO]


iulie 02 10:54 2014

Stire IT de ultima ora: Metal Gear Solid V: Phantom Pain la 60 FPS, e pur și simplu impresionant [VIDEO]

Clipul de 30 de minute de gameplay din Metal Gear Solid V: Phantom Pain vă lasă cu gura căscată, dacă îl urmăriţi în full HD la 60 FPS.

Metal gear solid v the phantom pain

De când cei de la YouTube au început să accepte conţinut video la 60 de cadre pe secundă, clipuri precum cel de mai jos sunt din ce în ce mai dese. În plus, experienţa de vizionare recreată de acestea vă transpune mult mai bine în mijlocul acţiunii, oferindu-vă ocazia să apreciaţi mai bine un joc sau un film.

În acest caz particular este vorba de Metal Gear Solid V: Phantom Pain, urmaşul foarte scurtului titlu MGS . Dacă l-aţi fi ascultat pe producătorul seriei de jocuri, Hideo Kojima a afirmat că, Ground Zero, pe lângă faptul că trebuia să funcţioneze ca un prequel pentru Phantom Pain, avea un grad ridicat de jucare din nou.

Trecând însă peste fostul titlu din franciză, la ora actuală se pare că se lucrează intens la Phantom Pain. Deşi nu are încă o dată precisă de lansare, jocul a fost demonstrat în detaliu, în spatele uşilor închise, la E3 2014, în urmă cu câteva săptămâni. Respectiva sesiune de gaming, disponibilă în întregime mai jos, s-a derulat pe un PlayStation 4, la rezoluţie full HD şi 60FPS.

Cu o durată de 30 de minute, clipul este mai degrabă un film de scurt metraj capturat in-game dedicat aproape integral fanilor seriei de jocuri . Vizionare plăcută.

Citeste toata stirea Metal Gear Solid V: Phantom Pain la 60 FPS, e pur și simplu impresionant [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.