Meniul Start din Windows 9 apare în imagini noi


iulie 22 10:16 2014

Stire IT de ultima ora: Meniul Start din Windows 9 apare în imagini noi

Noul Windows, pe numele de cod „Threshold“, ar putea fi prezentat anul acesta, iar cu această versiune Microsoft aduce înapoi meniul Start. Prin două noi imagini neoficiale vedem cum va arăta Windows 9

windows 9

Mulți utilizatori s-au plâns de lipsa meniului Start, după lansarea Windows 8, iar Microsoft se pare că va îndrepta acest lucru în Windows 9, scrie The Verge. După cum se vede în imaginea de mai sus, „Threshold“ are un meniu Start, creat după interfața Modern UI. Ai comenzi rapide pentru mail, pentru cameră și jocuri sau pentru multimedia. De asemenea, ai informații despre Health&Fitness, sincronizate cu Healthvault, și informații despre vreme.

Deocamdată, această versiune nu se numește Windows 9, ci Windows 8.1 Pro, dar e puțin probabil să treacă acest nume. Revenind la meniul Start, acesta va fi un fel de prelungire a ecranului obișnuit din Modern UI în interfața clasică de Windows. Astfel, Microsoft face tranziția mai ușoară între cele două medii, primul aducând informații pe live tiles, cel de-al doilea fiind familiar vechilor utilizatori de Windows.

Windows 9 „Threshold“ e planul Microsoft de a recâștiga utilizatorii clasici

Când primim un nou Windows? Conform ultimelor informații „pe surse“, Windows 9 ar putea fi prezentat anul acesta sau oferit sub formă de preview, dar în 2015 îl vom vedea pe piață și pe dispozitive. Odată cu Windows 9 vor fi actualizate și Windows RT, Windows Phone și platforma de pe Xbox One. Cât despre Windows 9 „Threshold“, acesta va rula altfel de la dispozitiv la dispozitiv, prefigurând o unificare a tabletelor, laptopurilor și PC-urilor clasice. Există și o versiune Threshold Mobile, cu infrastructură pentru cipurile ARM, care se regăsesc în dispozitive cu Windows Phone. Microsoft se pare că a înțeles, la câțiva ani de când lucrează la Windows 8, că sunt utilizatori care preferă mediul clasic de lucru și nu vor să treacă peste noapte la touchscreen.

win9leak2

Citeste toata stirea Meniul Start din Windows 9 apare în imagini noi la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.