iPhone 5s versus tren: un test inutil, dar care merită văzut [VIDEO]


iulie 25 09:20 2014

Stire IT de ultima ora: iPhone 5s versus tren: un test inutil, dar care merită văzut [VIDEO]

În fiecare an, mai este lansat câte un telefon. Și în fiecare an este testat dacă se zgârcie, udă și multe altele. Ei bine, cineva pune un iPhone 5s pe șina de tren în ceea ce pare cel mai distructiv test făcut vreodată.

Review<a href= Apple iPhone 5S” width=”630″ height=”418″ />

TechRax, unul dintre cele mai cunoscute canale pentru teste de rezistență inutile, a publicat recent un videoclip în care două iPhone 5s, alb și negru, sunt puse pe o șină de tren. Totul este înregistrat cu o cameră GoPro și încărcat pe YouTube. Bine, telefoanele ajung sub tren, dar supraviețuiesc?

Niciun telefon nu iese prea bine din întâlnirea cu un tren de câteva zeci de tone și care îl calcă cu o viteză de câteva zeci de kilometri pe oră. Totuși, din iPhone 5s modelul negru mai rămâne suportul pentru SIM. În cazul celui alb ai avea reale probleme să crezi că a fost un telefon vreodată.

Citește și: Ecranul de pe iPhone 6 nu este atât de rezistent pe cât se credea [VIDEO]

Pe YouTube, unul dintre comentatori găsește soluția: dacă ar fi avut ecran din cristal de safir, ar fi „supraviețuit“. Asta în așteptarea unui iPhone 6 cu un astfel de ecran.

Acum, să comparăm distrugerea a două iPhone 5s cu două Galaxy S5. În primul videoclip, TechRax bagă telefonul în mercur lichid pentru a vedea dacă rezistența la apă funcționează și în acest caz. Cum era de așteptat, mercurul „alunecă“ de pe telefon fără vreun defect evident. În al doilea, un Galaxy S5 a fost ars. Acesta n-a avut la fel de mult noroc. Capacul bateriei s-a topit și nici ecranului nu îi este mai bine.

Samsung Galaxy S5 în mercur lichid

Samsung Galaxy S5 incendiat

Citeste toata stirea iPhone 5s versus tren: un test inutil, dar care merită văzut [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.