goTenna permite comunicarea fără rețeaua GSM


iulie 18 17:00 2014

Stire IT de ultima ora: goTenna permite comunicarea fără rețeaua GSM

Există situații în care nu ai semnal la telefon, și nu poți trimite mesaje sau comunica cu nimeni. goTenna este un dispozitiv care ți-ar putea fi de folos în aceste situații.

goTenna

În cazul în care sunteți la un concert, unde rețeaua este destul de aglomerată, ori într-o excursie cu prietenii pe munte, goTenna ar putea fi un produs ce permite trimiterea de mesaje text sau a locației GPS fără necesitatea de a fi conectat la o antenă GSM. Acest lucru se realizează prin împerecherea dispozitivului de mai sus cu smartphone-ul, prin Bluetooth, și transformarea telefonului într-un radio pe frecvențe joase cu o distanță maximă de până la 75 de kilometri. Distanța este calculată între două dispozitive identice, așa cum vin ele în pereche.

Pentru acestea există o aplicație de iOS și de Android ce permite trimiterea de mesaje text sau a locației GPS, prin rețeaua nou creată, cu alți utilizatori goTenna. După cum am spus, poate fi de mare ajutor pentru aventurieri, mai ales cei care se împart în mai multe grupuri sau ajung în locuri unde recepția GSM este imposibilă. Proiectul goTenna, pentru că este încă în stadiul incipient de dezvoltare, îl putem găsi pe site-ul oficial, de unde putem face o precomandă a acestor dispozitive la prețul promoțional de 150 de dolari. După încheierea campaniei aceste dispozitive vor fi disponibile la prețul de 300 de dolari.

Citeste toata stirea goTenna permite comunicarea fără rețeaua GSM la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.