Google îți arată instant cât valorează un Bitcoin


iulie 17 08:45 2014

Stire IT de ultima ora: Google îți arată instant cât valorează un Bitcoin

Pentru a ne ajuta să înţelegem mai bine cu ce se mănâncă moneda virtuală , cei de la Google au început să o convertească în timp real.

Bitcoin pe Google in RON

Este incredibil cât de populară a devenit această monedă în doar câţiva ani. Dacă aţi stat pe internet în ultimii 2-3 ani, este imposibil să nu fi găsit măcar care să vă fi atras atenţia. Cu toate acestea, mai există multe întrebări pe marginea valutei criptografice.

Cea mai arzătoare dintre ele ţine de valoarea Bitcoin. Multe persoane sunt tentate să afirme că e incredibil de uşor să te îmbogăţeşti din Bitcoin, deşi nu ştiu câţi lei ai putea să cumperi cu o singură astfel de monedă. În cursa infinită de a ne răspunde la orice întrebări, cei de la Google au început să convertească în timp real orice tip de valută în BTC.

Ca urmare, dacă introduceţi în câmpul de căutare de pe Google ,,1 Bitcoin in RON”, fără ghilimele, veţi primi ca răspuns captura de mai sus. Aceasta include atât un grafic cu evoluţia ratei de conversie dintre cele două monezi, cât şi două câmpuri în care puteţi introduce alte sume de bani pentru a fi transformate în timp real. Ca metode alternative de a ajunge la un astfel de grafic, puteţi introduce ,,price of bitcoin” sau ,,how many bitcoins in 1000 lei”. Din păcate, momentan nu este suportată nici o comandă în limba română pentru rezultate similare.

Pentru această funcţie şi pentru o secţiune de monitorizare a preţului la Bitcoin din Google Finance, gigantul din Mountain View a încheiat un parteneriat cu compania Coinbase. Rămâne să vedem dacă acest suport din partea Google pentru Bitcoin va spori rata de adopţie pentru moneda virtuală, rămânând ca pe termen lung să-i crească şi preţul.

Citeste toata stirea Google îți arată instant cât valorează un Bitcoin la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.