Emojli, aplicaţia care vă invită să comunicaţi doar prin emoticoane [VIDEO]


iulie 01 09:00 2014

Stire IT de ultima ora: Emojli, aplicaţia care vă invită să comunicaţi doar prin emoticoane [VIDEO]

Dacă v-ați săturat să vă formulați ideile și gândurile prin cuvinte și fraze, aplicaţia Emojli vă invită să comunicaţi prin emoji.

emojli emoticons

, emoticons sau emoticoane reprezintă nişte desene la scară foarte mică ce pot fi folosite în timpul unei conversaţii în mod text pentru a exprima diverse stări, sentimente sau activităţi. Iniţial, acestea au fost menite pentru a complementa o discuţie formată din cuvinte şi propoziţii clasice, dar cineva s-a  gândit că emoji sunt suficiente pentru un dialog mai abstract.

Ca urmare, deşi puteţi folosi Emoji pe , Viber, iMessage, Facebook Messenger şi multe servicii similare, doar în aplicaţia Emojli sunteţi obligaţi să folosiţi respectivele simboluri într-un mod exclusiv. Dacă ideea din spate vi se pare utilă şi amuzantă, motiv pentru care aţi fi tentaţi să descărcaţi o asemenea aplicaţie, veţi avea ocazia să o faceţi pe la sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august.

Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că cererea pentru o apliaţie care vă restricţionează modul de comunicare, în loc să-l amplifice, este zero, vă înşelaţi amarnic. E foarte probabil ca ideea pentru acest program să fi venit după ce Yo a început să facă valuri pe reţelele sociale în urmă cu câteva săptămâni. Dacă nu ştiţi, Yo este o aplicaţie cross-platform pe care o puteţi instala acum şi care nu vă permite să trimiteţi prietenilor decât exclamaţia Yo, atât.

Pe viitor, cei de la Emojli promit extinderea funcţionalităţii aplicaţiei, dar momentan sunteţi limitaţi doar la utilizarea emoticoanelor. Dacă sunteţi tentaţi, puteţi accesa website-ul creatorului pentru a vă rezerva un nume de utilizator.

Citeste toata stirea Emojli, aplicaţia care vă invită să comunicaţi doar prin emoticoane [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.