Dezvoltatorii lui Star Citizen promit un nou limbaj extraterestru pentru jocul încă nelansat


iulie 17 16:30 2014

Stire IT de ultima ora: Dezvoltatorii lui Star Citizen promit un nou limbaj extraterestru pentru jocul încă nelansat

O declarație recentă venită de la dezvoltatorul jocului Star Citizen, Cloud Imperium, spune că vor crea un nou limbaj extraterestru în joc, dacă vor atinge cifra de 50 de milioane de dolari în crowdfuding.

Star Citizen

Poftim? Star Citizen a ajuns să strângă aproape 50 de milioane de dolari? Yep, se pare că da. Prima dată când am auzit de acest proiect era prin 2011. Părea interesant, un joc bine gândit, bine dezvoltat, care la momentul respectiv era doar un proiect al unor pasionați ai genului. Mai târziu proiectul a ajuns pe Kickstarter, unde a strâns puțin peste 2 milioane de dolari, fără nici un fel de efort substanțial. Asta se întâmpla acum mai bine de doi ani.

Înainte să spuneți, ”50 de milioane de dolari? Ați înebunit? Pentru un joc?” trebuie să șinem cont de faptul că prima campanie a pornit de la 500.000 de dolari. Atât aveau nevoie la momentul respectiv. Suma era și atunci imposibilă, spuneau unii. Ei bine jocul a strâns până acum prin diverse campanii de crowdfunding, suma de 48 de milioane de dolari. Așadar, încă 2 milioane de dolari nu pare foarte mult nu?

Jocul a atins atât de multe praguri de finanțare încât mi se pare amuzant modul cum se justifică acum pragul de 50 de milioane. Probabil că era important și crearea unui nou limbaj extraterestru în joc, unde mai iei în calcul faptul că ai nevoie și de oameni să facă subtitrările pentru acel limbaj, și probabil de unii care să creeze și un dicționar, și o serie de cursuri pentru jucători.

E drept, am tot respectul pentru cei care au pornit acest proiect, și care au fost în măsură să entuziasmeze atât de mulți oameni, atât susținători financiar cât și devoltatori independenți care să se alăture construirii acestei lumi științifico-fantastice. Viitorul lui Star Citizen, un joc care se va lansa, probabil în 2015, este deja destul de luminos.

Citeste toata stirea Dezvoltatorii lui Star Citizen promit un nou limbaj extraterestru pentru jocul încă nelansat la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.