Asistentul Microsoft, Cortana, a ”prevăzut” 15 din 16 rezultate la Cupa Mondială


iulie 14 21:00 2014

Stire IT de ultima ora: Asistentul Microsoft, Cortana, a ”prevăzut” 15 din 16 rezultate la Cupa Mondială

Asistentul virtual de la Microsoft, folosit pe Windows Phone, cu numele de Cortana, a prevăzut 15 din 16 rezultate de la meciurile din Cupa Mondială. 

Microsoft Cortana

Asistentul virtual Microsoft a reușit în timpul cupei mondiale să prezică rezultatul a 15 meciuri din totalul de 16 disputate. Totuși, a ghici cu astfel de acuratețe cine va câștiga fiecare meci este un lucru de lăudat, chiar și pentru un expert în domeniu. Probabil că Microsoft ar fi fost și mai mulțumiți dacă asistentul de pe Windows Phone ar fi cunoscut toate cele 16 rezultate, însă ne mulțumim și cu 15 din 16.

Predicțiile lui Cortana sunt bazate pe o mulțime de informații despre echipe, care provin din motorul de căutare Bing și pentru acestea se iau în calcul factori precum puterea fiecărei echipe, înfrângerile sau câștigurile acestora în meciurile de calificare, alte competiții internaționale la care au fost prezente și alte elemente precum și avantajul de a juca acasă. Probabil acestui element se datorează singura greșeală pe care a făcut-o Cortana, favorizând Brazilia în locul Olandei, în lupta lor pentru locul 3 și 4.

Sunt curios, s-a bazat cineva pe ce avea de spus Cortana, în momentul în care a prevăzut care din echipe va câștiga, în cel puțin unul din meciuri?

Citeste toata stirea Asistentul Microsoft, Cortana, a ”prevăzut” 15 din 16 rezultate la Cupa Mondială la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.