Apple cere stocuri imense pentru iPhone 6


iulie 22 11:15 2014

Stire IT de ultima ora: Apple cere stocuri imense pentru iPhone 6

Noul iPhone va fi lansat în toamnă, iar până la sfârșitul anului Apple vrea să vândă câteva zeci de milioane de bucăți. Iată ultimele cifre estimative privind livrările noilor telefoane.

iPhone-5S-106-630x477_thumb.jpg

The Wall Street Journal“ informează că Apple a cerut câteva zeci de milioane de unități până la finalul anului. iPhone 6 va fi disponibil în două versiuni, cu ecran de 4,7 inci și 5,5 inci, iar Foxconn va trebui să livreze între 70 și 80 de milioane de bucăți. În cifrele vehiculate de WSJournal nu sunt incluse modelele iPhone 5c și 5s, lansate în toamna anului trecut.

Anul trecut, cu două modele pe piață, dar cu diferențe  prea mici între ele, Apple a cerut aproximativ 50 de milioane de unități disponibile pentru primele luni pe piață. Cererea actuală poate fi corelată cu dorințele utilizatorilor de a avea un ecran mai mare și autonomie mai bună.

Până acum, Apple se pare că n-are nicio problemă cu producția noului model de 4,7 inci, dar cu cel de 5,5 inci Foxconn s-a lovit de dificultăți în crearea ecranului. Acesta folosește, pe de o parte, tehnologia in-cell, care aduce în ecran senzorii touch și, apoi, e vorba de noul tip de ecran: cristal de safir, pentru o rezistență mai mare. Aparent, producătorul nu poate furniza suficient de repede unitățile necesare.

Noutățile aduse de iOS 8 Beta – varianta a patra

A devenit un laitmotiv ca despre Apple să se afle, înaintea marelui eveniment, că are probleme cu producția. În fiecare an zvonurile au fost aceleași, dar în fiecare an a livrat. Acum, are deschidere și pe piața din China prin cel mai mare operator din lume și e prima dată în ultimii patru ani când livrează un telefon cu ecran aproape la fel de mare ca produsele rivalilor. Un iPhone 6 la 5,5 inci este un phablet, după cum a lansat Samsung trendul în urmă cu câțiva ani.

Ultima reclamă creată de Samsung în care ironizează ecranul de doar 4 inci de pe iPhone

Citeste toata stirea Apple cere stocuri imense pentru iPhone 6 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.