Steamboy vă va ajută să jucaţi jocurile de pe Steam în deplasare


iunie 16 19:00 2014

Stire IT de ultima ora: Steamboy vă va ajută să jucaţi jocurile de pe Steam în deplasare

Steamboy va fi o consolă portabilă de gaming care, dacă va deveni realitate, vă va ajuta să jucaţi titluri de PC în deplasare.

steamboy steam steambox consola portabila

Plecând de la principiul de gaming al unui PS Vita, dar împrumutând o mare parte din funcţionalitatea controller-ului de gaming creat de Valve, Steamboy promite foarte multe.

Ideea de face referire la un sistem de gaming pe care îl aveţi sufragerie şi care are abilitatea de a rula o mare parte dintre jocurile disponibile pe . Deşi puteţi juca aceleaşi titluri pe un notebook, nimeni nu a încercat să incorporeze funcţionalitatea unui SteamBox într-un format atât de portabil precum cel din imaginea de mai sus.

Cei de la Steamboy Machine, creatorii dispozitivului, promit că Steamboy va depăşi stadiul de proiect în viitorul apropiat şi că în 2015 ar trebui să atingă statutul de produs comercial. Momentan, nu este decât un concept care arată frumos în poze. Cu toate acestea, ştim deja şi o configuraţie hardware pentru el. Aparent, pe lângă un display de 5 inci, va fi construit în jurul procesor quad core, Intel Atom sau AMD A4 şi va avea avea 4GB RAM. Va integra suportul pentru trafic de date pe 3G şi va avea implicit 32GB de spaţiu. Cu toate că nu va fi la fel de puternic ca multe alte sisteme din categoria Steam Machine, acest gadget are mari şanse să fie suficient pentru majoritatea jocurilor de pe Steam.

Dacă va reuşi să se materilizeze într-un produs fiabil şi nu doar un concept randat, Steamboy  are toate elementele pentru un succes răsunător. La această oră, nu putem spune decât că arată foarte bine.

Citeste toata stirea Steamboy vă va ajută să jucaţi jocurile de pe Steam în deplasare la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.