S-au anunţat oficial noile BlackBerry Classic şi BlackBerry Passport


iunie 20 09:50 2014

Stire IT de ultima ora: S-au anunţat oficial noile BlackBerry Classic şi BlackBerry Passport

După lungi speculaţii legate de noi aparate venite din Canada, tocmai au fost anunţate oficiale noile

lansare blackberry-classic-blackberry passport

În continuare BlackBerry are o bază de utilizatori care nu se pot despărţi de terminalele companiei, fapt pentru care două noi terminale vor reprezenta cu siguranţă un motiv de bucurie pentru ei.

Deşi au existat deja câteva tentative eşuate de creştere a interesului pentru BlackBerry, canadienii în frunte cu CEO-ul John Chen se pare că nu se dau bătuţi. La întâlnirea anuală cu acţionarii, CEO-ul a anunţat două noi aparate high end ce vor fi disponibile în această toamnă. Este vorba de BlackBerry Classic şi Passport.

Primul împrumută o parte dintre elementele de design pe care le-am văzut la Q10, inclusiv trackpad-ul şi tastatura specifică brandului, doar pentru a le integra într-o carcasă complet nouă. Nu lipseşte desigur nici touchscreen-ul specific dispozitivelor BlackBerry din ultimii 2-3 ani.

Passport în schimb, vine cu un design radical diferit faţă de ce ne-am obişnuit să vedem sub brandul canadian. Este al companiei şi are mari şanse să fie chiar un pic mai mare decât un paşaport real. Cu toate că nu au fost făcute publice specificaţii tehnice detaliate aferente nici unuia dintre terminale, Passport s-ar putea să vină cu 3GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli.

Lansarea oficială şi disponibilitatea celor două gadgeturi vor începe în septembrie pentru Passport şi în noiembrie pentru BlackBerry Classic.

blackberry

Citeste toata stirea S-au anunţat oficial noile BlackBerry Classic şi BlackBerry Passport la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.