Printr-o unealtă gratuită, Geohot vă ajută să vă rootaţi telefonul


iunie 16 11:00 2014

Stire IT de ultima ora: Printr-o unealtă gratuită, Geohot vă ajută să vă rootaţi telefonul

Geohot, faimosul hacker care a decodat prima oară un iPhone şi a făcut primul jailbreak la un PS3, are acum în vizor smartphone-urile cu Android.

geohot towelroot-verizon-att-galaxy-s5

În urma unei noi unelte publicate zilele trecute online, se pare că nu doar că mai trăieşte, dar nici nu şi-a uitat pasiunea pentru hacking.

Unul dintre cei mai populari hackeri de dispozitive hardware, care la un moment dat a fost şi victima unui proces , are acum o problemă cu dispozitivele cu Android. În special, îl deranjează fixaţia operatorilor de telefonie de bloca bootloader-ele smartphone-urilor comercializate. Din această cauză, a lansat towelroot. Disponibil pentru download  gratuit de pe towelroot.com, respectivul progrămel vine sub forma unui apk ce poate fi instalat fără prea mari eforturi de către oricine, fără a fi necesar un PC.

Iniţial a fost lansat pentru a roota telefoanele Galaxy S5 blocate de către operatorii americani AT&T şi Verizon. La scurt timp însă, a ieşit la iveală faptul că butonul ,,make it ra1n” din captura de mai sus are exact acelaşi efect pe multe alte dispozitive. Mai precis, dacă vreţi să vă root-aţi smartphone-ul sau tableta cu Android 4.4.2 sau mai vechi, aceasta s-ar putea să fie cea mai fiabilă şi rapidă metodă.

Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este că s-ar putea să pierdeţi garanţia, în funcţie de operatorul de la care aţi achiziţionat gadgetului vostru.

Citeste toata stirea Printr-o unealtă gratuită, Geohot vă ajută să vă rootaţi telefonul la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.