Parallax Ultimate Lockscreen Pack i5 aduce un pachet wallpaper-uri parralax pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S


iunie 14 10:05 2014

Stire IT din categoria Gadgets: Parallax Ultimate Lockscreen Pack i5 aduce un pachet wallpaper-uri parralax pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S

  Parallax Ultimate Lockscreen Pack i5 este un pachet lansat in cursul acestei nopti in Cydia si dupa cum ii spune numele, el isi propune sa ne aduca in iDevice-uri un set de wallpaper-uri parallax pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S. Conform…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea Parallax Ultimate Lockscreen Pack i5 aduce un pachet wallpaper-uri parralax pentru iPhone 5, iPhone 5C si iPhone 5S la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.