Omnilogic a devenit distribuitor VAD pentru Kofax în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria


iunie 27 15:50 2014

Stire it de ultima ora: Omnilogic a devenit distribuitor VAD pentru Kofax în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria

OMNILOGIC, un jucător important pe piaţa de distribuţie cu valoare adăugată (VAD) în domeniul IT&C din România şi regiunea Adriatică, anunţă încheierea unui contract de distribuţie cu un nou partener important de tehnologie: KOFAX, unul dintre principalii furnizori de aplicaţii inteligente care simplifică activităţile critice (numite de Kofax “First Mile”) aferente interacţiunilor cu clienţii şi… Citeste toata stirea it Omnilogic a devenit distribuitor VAD pentru Kofax în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.