Legea supravegherii României: De ce vom fi indexaţi pentru că folosim WiFi public sau cartele prepay


iunie 06 13:17 2014

Stire IT de ultima ora din techologie: Legea supravegherii României: De ce vom fi indexaţi pentru că folosim WiFi public sau cartele prepay

În aprilie, Guvernul României iniţia o procedură prin care ar fi devenit obligatorie identificarea abonaţilor prepay pe baza buletinului. Acum, legea a trecut de Senat şi mai este aşteptat raportul a două comisii de la Camera Deputaţilor. Odată cu această lege, cetăţenii ar trebui identificaţi şi când se conectează la reţele WiFi gratuite. Ce înseamnă toate acestea pentru intimitate sau siguranţă naţională?. Citeste toata stirea Legea supravegherii României: De ce vom fi indexaţi pentru că folosim WiFi public sau cartele prepay la adevarul.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea. Nu rata celelalte stiri din Tech. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.