iWatch Sport si iWatch Designer sunt testate de Apple, sunt rezistente la apa si iata de design au


iunie 22 10:25 2014

Stire IT din categoria Gadgets: iWatch Sport si iWatch Designer sunt testate de Apple, sunt rezistente la apa si iata de design au

  iWatch, celebrul smartwatch Apple care va fi lansat in cursul acestui an, va fi disponibil pentru utilizatori in doua modele distincte, care vor avea cel mai probabil design-uri diferite. Apple testeaza in momentul de fata doua modele ale iWatch,…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea iWatch Sport si iWatch Designer sunt testate de Apple, sunt rezistente la apa si iata de design au la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.