iPhone 5S si iPhone 5C insumeaza cea mai mare parte a smartphone-urilor 4G vandute in Q1 2014


iunie 09 22:00 2014

Stire IT din categoria Gadgets: iPhone 5S si iPhone 5C insumeaza cea mai mare parte a smartphone-urilor 4G vandute in Q1 2014

  In primele 3 luni ale acestui an au fost vandute aproape 300 de milioane de smartphone-uri, iar o buna parte dintre acestea au fost compatibile cu standardul 4G LTE. Conform unor date publicate recent de catre o companie de analiza a pietei,…

http://www.iDevice.ro/ a publicat acest articol, versiunea originala o vei gasi acolo. Daca gasesti acest articol pe alt website, inseamna ca el a fost preluat fara acordul nostru.
Acest website este actualizat de mai multe ori zilnic.

.Citeste toata stirea iPhone 5S si iPhone 5C insumeaza cea mai mare parte a smartphone-urilor 4G vandute in Q1 2014 la idevice.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri din categoria Gadgets. Vezi cele mai importante stiri despre gigantul Apple si nu numai, in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.