Earin, cele mai mici căști wireless din lume


iunie 16 18:00 2014

Stire IT de ultima ora: Earin, cele mai mici căști wireless din lume

Căștile wireless pot fi destul de mari și incomode, lucru care depinde și de tipul ales, in-ear sau over the era. Earin vrea să fie totuși cea mai mică dintre căștile wireless din lume, chiar pe segmentul in-ear.

Earin Casca Wireless

Earin, după cum spun creatorii săi, sunt așadar considerate cele mai mici căști wireless din lume.  După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, forma lor este destul de obișnuită însă fără receiver-ul wireless discutăm deja de un dispozitiv mult mai compact. Casca propriu-zisă are o greutate de doar 5 grame și are o carcasă de plastic și un dop de silicon care se va așeza comod în ureche. Se împerechează cu smartphone-ul prin Bluetooth și vin cu o baterie de 50mAh care, conform creatorilor săi, va oferi o autonomie de aproximativ 3 ore la o singură încărcare. Există, de asemenea, o altă capsulă cu o capacitate de 100 mAh, care va ajuta la încărcarea căștilor atunci când nu sunt folosite.

Nu putem spune nimic de calitatea acestor căști și dacă se vor alinia sau nu gusturilor unui pasionat de muzică. Totuși, dacă sunteți interesați de o pereche, proiectul Kickstarter este în plină desfășurare. Proiectul Earin este la jumătatea sumei de care are nevoie și, cu încă 37 de zile de crowdfunding, există o șansă destul de bună ca acesta să fie realizat.

Personal, o autonomie de doar 3 ore nu mi se pare suficientă, însă, luând în calcul faptul că nu dețin nici un fel de fire și că nu am avut probabil zile în care să fi avut căștile în urechi mai mult de o oră, cred că vor avea un succes demn de menționat.

Citeste toata stirea Earin, cele mai mici căști wireless din lume la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.