De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO]


iunie 11 13:42 2014

Stire IT de ultima ora: De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO]

Creatorii jocului “Assassin’s Creed” nu vor introduce personaje feminine în joc, pentru că acest lucru ar dubla munca pe care o au programatorii de la Ubisoft.

Screen Shot 2014-06-11 at 13.38.02

Directorul tehnic de la Ubisoft a vorbit cu cei de la VideoGamer și a spus că femeile asasin nu vor fi pe lista de creație a companiei, pentru că au fost eliminate ca parte a eficientizării muncă.

“Un caracter feminin ar însemna să refaci animația cu totul. Nu e problemă de filosofie sau alegere”, a spus James Therien. Practic, au spus cei de la Ubisoft, un caracter feminin ar necesita 8.000 de animații noi pe o nouă structură scheletică.

Ultimul joc din serie, “Assassin’s Creed: Unity” e plasat în timpul Revoluției Franceze și permite jucătorilor să participe la misiuni co-op de patru jucători.

Ubisoft a folosit protagoniste feminine în 2012, la sequel-ul Liberation. Atunci personajul era numit Aveline de Grandpre. Fanii companiei au râs de data aceasta, când au citit afirmațiile companiei despre dificultatea de a construi scheletul digital al unui personaj de sex feminin.

“Ce, sunt păianjeni în structura osoasă a unei femei?”, a spus un comentator pe Twitter.

Trailerul seriei poate fi văzut mai jos. 

Citeste toata stirea De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.