De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO]


iunie 11 13:42 2014

Stire IT de ultima ora: De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO]

Creatorii jocului “Assassin’s Creed” nu vor introduce personaje feminine în joc, pentru că acest lucru ar dubla munca pe care o au programatorii de la Ubisoft.

Screen Shot 2014-06-11 at 13.38.02

Directorul tehnic de la Ubisoft a vorbit cu cei de la VideoGamer și a spus că femeile asasin nu vor fi pe lista de creație a companiei, pentru că au fost eliminate ca parte a eficientizării muncă.

“Un caracter feminin ar însemna să refaci animația cu totul. Nu e problemă de filosofie sau alegere”, a spus James Therien. Practic, au spus cei de la Ubisoft, un caracter feminin ar necesita 8.000 de animații noi pe o nouă structură scheletică.

Ultimul joc din serie, “Assassin’s Creed: Unity” e plasat în timpul Revoluției Franceze și permite jucătorilor să participe la misiuni co-op de patru jucători.

Ubisoft a folosit protagoniste feminine în 2012, la sequel-ul Liberation. Atunci personajul era numit Aveline de Grandpre. Fanii companiei au râs de data aceasta, când au citit afirmațiile companiei despre dificultatea de a construi scheletul digital al unui personaj de sex feminin.

“Ce, sunt păianjeni în structura osoasă a unei femei?”, a spus un comentator pe Twitter.

Trailerul seriei poate fi văzut mai jos. 

Citeste toata stirea De ce Assassin’s Creed nu are jucători de sex feminin? [VIDEO] la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.