Centrofarm inovează: singurul lanț farmaceutic care vinde produse pe Facebook, printr-o aplicație dedicată


iunie 23 14:25 2014

Stire it de ultima ora: Centrofarm inovează: singurul lanț farmaceutic care vinde produse pe Facebook, printr-o aplicație dedicată

Din 23 iunie, lanțul de farmacii Centrofarm lansează aplicația „Centrofarm Fan Shop”. De acum, oricine va avea posibilitatea să cumpere produse din portofoliul Centrofarm incluse în oferte speciale, prin simpla accesare a tab-ului de shop disponibil pe pagina oficială de Facebook a farmaciei. Prin intermediul aplicației, se vor desfășura mai multe campanii promoționale, menite să… Citeste toata stirea it Centrofarm inovează: singurul lanț farmaceutic care vinde produse pe Facebook, printr-o aplicație dedicată la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.