ADATA vine cu primele module DDR4 la Computex 2014


iunie 05 15:00 2014

Stire IT de ultima ora: ADATA vine cu primele module DDR4 la Computex 2014

Una din discuțiile care se poartă în acest an la Computex 2014 este legată de memorii. ADATA a prezentat și el primul kit de memorii DDR4 OC în cadrul târgului de tehnologie.

ADATA DDR4

Știm că DDR4, succesorul actualului standard DDR3, este în dezvoltare de ceva vreme, iar ADATA ne demonstrează astfel că acest standard este chiar gata de lucru. Este de menționat faptul că până acum zvonurile și informațiile oficiale despre DDR4 nu au fost nimic mai mult decât niște cifre și specificații, iar acum, la Computex 2014 producătorii demonstrează capabilitățile acestora ”pe viu”.

Setup-ul demo de la ADATA este compus dintr-o placă de bază necunoscută, probabil un engineering sample de X99 de la Intel, și un kit de memorii funcționale DDR4. Spre deosebire de DDR3, noul standard este programat să fie lansat într-o varietate foarte mare de capacități și viteze de lucru, care încep cu 2133 MHz și ajung până la 3200 MHz.

Mai mult, un semn așezat lângă memoriile ADATA, menționează că sunt dedicate platformelor de overclocking, având notația XPG. Nu se știu încă limitele maxime la care vor fi împinse aceste module, însă putem fi siguri că diferența dintre DDR3 și DDR4 este cel puțin spus, notabilă.

Prețul și disponibilitatea sunt necunoscute, însă având în vedere că chipset-ul Z97 de la Intel va suporta doar DDR3, vom aștepta apariția lui X99 pentru această compatibilitate.

Citeste toata stirea ADATA vine cu primele module DDR4 la Computex 2014 la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.