Timis: Universitatea Politehnica si-a extins infrastructura de comunicatii WiFi cu bani europeni


mai 26 11:25 2014

Stire IT din categoria Internet: Timis: Universitatea Politehnica si-a extins infrastructura de comunicatii WiFi cu bani europeni

Universitatea Politehnica Timisoara (UPT) „Traian Vuia” a incheiat proiectul transfrontalier HURO (Ungaria-Romania) 2007-2013 intitulat „Joint Cross-Border Internet Communication System of the University of Debrecen and Politehnica University of Timisoara”, prin care a fost dezvoltata infrastructura de comunicatii WiFi a celor doi parteneri de proiect impreuna cu implementarea serviciilor EDUROAM si transmisie video la nivel transfrontalier.. Citeste toata stirea Timis: Universitatea Politehnica si-a extins infrastructura de comunicatii WiFi cu bani europeni la business24.ro.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare pentru a o raspandi. Nu rata celelalte stiri din categoria Internet. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.