Soluţia FANICA a fost desemnată Programul de eficiență energetică al anului în cadrul Romanian Energy Awards 2014


mai 27 13:25 2014

Stire it de ultima ora: Soluţia FANICA a fost desemnată Programul de eficiență energetică al anului în cadrul Romanian Energy Awards 2014

Premiul „Programul de Eficiență Energetică al Anului”  a fost acordat companiei OMV Petrom, în cadrul evenimentului Romanian Energy Awards 2014, pentru implementarea soluţiei de eficientizare a consumului de combustibil, dezvoltată împreună cu IT Green Light – companie IT orientată cu predilecţie către proiecte şi tehnologii speciale. Echipa comună IT Green Light și OMV Petrom a… Citeste toata stirea it Soluţia FANICA a fost desemnată Programul de eficiență energetică al anului în cadrul Romanian Energy Awards 2014 la computerworld.ro.

Urmareste stirile IT si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata ultimele stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.