Samsung îl înlocuiește pe șeful departamentului de design


mai 08 16:47 2014

Stire IT de ultima ora: Samsung îl înlocuiește pe șeful departamentului de design

În ultimii ani, prin intermediul dispozitivelor Galaxy, Samsung a reușit să introducă o nouă linie de design, lăudată, dar și controversată, și apreciată de mulți dintre utilizatorii finali.

Samsung Galaxy S5

Lansarea lui Samsung Galaxy S5 nu a adus însă o linie de design foarte diferită de modelele anterioare, acesta având alemente împrumutate de la Galaxy Note 3 și un capac spate puțin diferit. Acest lucru nu este unul neapărat rău, având în vedere că utilizatorului îi plac lucrurile familiare pe care le cunoaște deja. Au fost destui care au criticat design-ul lui Galaxy S5, în special materialul din care acesta este fabricat.

Se pare că Samsung este interesat de opinia de masă, pentru că tocmai s-a decis că e momentul să îl înlocuiască din funcție pe directorul de design, Chang Dong-hoon, locul acestuia fiind preluat de Lee Min-Hyuk, actualul vice președinte pe același departament. Chang nu va părăsi compania și va continua să supervizeze strategia completă de design a produselor din companie, în special pentru segmentul European și cel al Statelor Unite. 

Nu se specifică motivul pentru care Chang a fost înlocuit și, chiar dacă mulți sunt de părere că motivul au fost criticile aduse lui Galaxy S5, acestea sunt doar păreri. Până la urmă, design-ul este subiectiv, iar cele mai grăitoare sunt vânzările. Cine știe, poate că noul președinte al departamentului de design a avut o serie de idei mai interesante pentru următoarele produse și a fost promovat.

Citeste toata stirea Samsung îl înlocuiește pe șeful departamentului de design la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.