Samsung Galaxy NX3000, un nou aparat foto mirrorless


mai 08 21:25 2014

Stire IT de ultima ora: Samsung Galaxy NX3000, un nou aparat foto mirrorless

Samsung galaxy NX3000 este cel mai recent model de cameră foto mirrorless.

(Key visual) NX3000 Black

Samsung Galaxy NX3000 are un senzor de 20,3 Megapixeli, o viteză minimă a obturatorului de 1/4000 și poate fotografia în rafală până la 5 cadre pe secundă. Desigur, pentru cei amatori de selfie-uri, fenomenul anului, ecranul este rabatabil, așa ca să își vadă fețișoara atunci când se fotografiază. Camera deține conectivitate WiFi și NFC și va fi disponibilă în trei nuanție de culori, negrul, alb și maro. Obiectivul de kit pentru această cameră este unul nou, de 16-50 mm, cu o valoare F de la 35 la 5.6.

Aplicația disponibilă pentru smartphone permite controlul automat al zoom-ului obiectivului, acesta fiind unul motorizat. Camera deține desigur o mulțime de moduri de fotografiere ca Beauty Face, Best Face, Landscape, Macro, Action Freeze, Rich Tone, Waterfall, Silhouette, Sunset, Night, Firework, Light Trace, Continuous Shot, Kids, Food, Party/Indoor și permite montarea a toate obiectivelor din seria NX a producătorului.

Obiectivul motorizat mi se pare cea mai interesantă adăugire la portofoliul producătorului, pentru creatorii de conținut video, zoom-ul controlabil de la distanță fiind un adevărat atu. Pentru o cameră foto cu dimensiuni atât de mici această capabilitate este cu adevărat de admirat. Funcția NFC Tag & Go permite utilizarea caracteristicilor avansate de conectivitate precum Photo Beam, Remote Viewfinder Pro și Mobile Link cu diverse smartphone-uri fără a mai fi nevoie de o configurare avansată a conexiunii dintre cele două.

NX3000 Black 1

NX3000 Black 2

NX3000 Black 3

NX3000 Black 4

NX3000 Brown 2

NX3000 White 2

Citeste toata stirea Samsung Galaxy NX3000, un nou aparat foto mirrorless la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.