Noul iPhone 6 arată spectaculos în imagini… dacă ar fi adevărat


mai 10 10:01 2014

Stire IT de ultima ora: Noul iPhone 6 arată spectaculos în imagini… dacă ar fi adevărat

Este foarte improbabil ca Apple să-şi schimbe calendarul de lansări pentru , dar internauţii dornici de zvonuri, sunt liberi să spere.Apple iPhone 6 Mockup

Nu trece o zi fără să apară pe internet imagini cu un . Toate aduc aminte de designul clasic al unui iDevice, dar sunt şi suficient de modificate pentru a găzdui un ecran mai mare, mult mai probabil de această dată faţă de anii anteriori.

În teorie, în imagini vedem nişte iPhone-uri 6 din plastic, foarte similare cu produsele finale, care, de cele mai multe ori, sunt trimise către producătorii de carcase cu câteva săptămâni sau luni înainte de lansarea oficială a  unui telefon. Iniţial, imaginile au fost descoperite pe Nowhereelse.fr, urmând ca la scurt timp să apară până şi pe 9 to 5 Mac. Fără a exista vreo metodă de certificare a autenticităţii acestor dispozitive din imagini, nu putem decât să fim pragmatici şi să le privim pur şi simplu ca fiind ca fiind posibile, nu probabile.

Asa aflăm că următorul iPhone va fi de asmenea disponibil, ca in cazul iPhone 5S, în trei variante de culoare, argintiiu închis, alb şi auriu. Liniile generale de design al terminalului din aceste cadre sunt similare, dacă nu identice, cu ceea ce am văzut şi din alte surse în ultima perioadă. Rezultatul final pare a fi o combinaţie dintre faţa un pic mai mare a unui iPhone 5S şi spatele unui iPad mini redus semnificativ ca dimensiuni.

Apple iPhone 6 Gold Mockup

Citeste toata stirea Noul iPhone 6 arată spectaculos în imagini… dacă ar fi adevărat la playtech.ro.

Urmareste stirile IT & C si pe Facebook la adresa de web https://www.facebook.com/StiriITC si pe Twitter la adresa https://twitter.com/stiri_itc_ro. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.  Nu rata celelalte stiri it. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

  Article "tagged" as:
  Categories:
scrie un comentariu

0 Comments

Nu sunt comentarii!

Tu poti fi primul care incepe o conversatie.

Scrie un comentariu

Datele tale sunt in siguranta! Adresa ta de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.